Egy napig 150 forintért fürdőzhetünk Budapesten

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 27.

Lokál

Novemberben a város születésnapja alkalmából kapnak hatalmas kedvezményt a fővárosiak.

2023. ovember 17-én, pénteken mindössze 150 forintot kell majd fizetni az összes fővárosi gyógyfürdőbe való bejutásért Budapest 150. születésnapja alkalmából – írja az ÉnBudapestem.hu.

A jegyeket online lehet majd megvásárolni november 4-től, de csak azoknak, akiknek van érvényes (akár ideiglenes) budapesti lakcímkártyájuk. A jegyek névre szólók, és összesen tizenkétezer példányt fognak eladni a zsúfoltság elkerülése érdekében. 

A történelmi fürdőkbe egy személy legfeljebb két jegyet vehet, de csak olyasvalakinek, akinek szintén van fővárosi lakcímkártyája. A többi fürdőbe négy jegyet is lehet venni, de a lakcímkártya megléte ez esetben is feltétel minden vendégnél. A fürdők nyitvatartása nem változik.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk