Eltávolították Bayer Zsolt szobrát

  • narancs.hu
  • 2019. február 4.

Lokál

Üres nélküle a kutyaillemhely.

Pár napja mi is beszámoltunk arról, hogy Bayer Zsolt trágár fröcsögése inspirálóan hatott egyesekre, ennek eredménye pedig az lett, hogy egy csinos kis szobrot kapott a nemzet trágárkodója. A Bayer-szobor, - melynek szájából ömlik a szar - a Jászai Mari tér közelében, a Pozsonyi és a Katona József utca sarkán lévő kutyaillemhely kellős közepén kapott helyet.

„Érdemül évtizedes munkájának, amivel hozzájárult a közbeszéd eldurvulásához, a hungarista demagógia új virágkorához. Álljon neki emlék, mert senki nem tud annyira fröcsögni, gyűlölködni, uszítani, a magyar nyelvet méltatlanul használni, mint ő.” – így indokolták a szobor elhelyezését készítői, a Petőfi Művészeti Akciócsoport ismeretlen tagjai.

Szenzáció! Szobrot állítottak Bayer Zsoltnak Budapesten

Sajátos helyen díszeleg a gerilla emlékmű. Végre Bayer Zsoltnak is van már szobra Budapesten. Ezúttal kivételesen nem a Fidesz újabb köztéri ámokfutásáról van szó, nem a Szabadság téri megszállási emlékmű vagy a Madách téri Sisi-szobor közé, mellé került az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosának, a Fidesz verbális öklének mása.

A szobor sajnos ma már nem látható – írja az Index. Csoda, hogy eddig bírta.

Fotó: Mérce

Neked ajánljuk