Nádasdy Ádám elhagyja az országot

  • narancs.hu
  • 2019. július 4.

Lokál

"Fenntartom az itthoni életemet, de testsúlyomat londoni lábamra helyezem át."

Londonban dolgozó párjához költözik a nagyszerű nyelvész és műfordító - derül ki a Forbes-nak adott interjújából.

„Jövök-megyek majd, egy-egy hónapra hazajövök, kettőt-hármat ott leszek. Fenntartom az itthoni életemet, de testsúlyomat londoni lábamra helyezem át. Elég volt az ingázásból" - mondta el Nádasdy az interjúban, de szót ejtett a nemrég durván homofób kijelentéseket tett Kövér Lászlóról és a coming outokról is:

false

 

Fotó: Sióréti Gábor

„Megrögzött optimista vagyok. Szerencsére azt lehet látni, hogy egyre kevesebb ember háborodik fel a melegeken. De még mindig nem elegen mernek előbújni ahhoz, hogy minden ember ismerjen közelebbről, személyesen meleg párokat. Vagyis valószínűleg minden ember ismer ilyeneket, csak nem tudja. Itt van például Kövér úr, a parlamenti elnök, nyilván nem tudja, hogy a szomszédságában, a közeli közértben vagy gyerekei pedagógusai közt is lehetnek melegek. És nem ismeri Leo Varadkart, a derék ír miniszterelnököt sem, aki szintén meleg.”


A legrondább az árulás

Hogy jó pap legyen valaki, nem kell hinnie Istenben. Katona Bánk bánját viszont le kell fordítani magyarról magyarra. A nők helyzete az iszlámmal összevetve jobb a kereszténységben, és azt is tudjuk, hova kerülnek Dante poklában azok, akik hátba támadják Soros Györgyöt. Nádasdy Ádámmal beszélgettünk.

Figyelmébe ajánljuk