Szociális butiksort alakított ki a Boráros téren a Kutyapárt

  • narancs.hu
  • 2024. április 28.

Lokál

Mint írják, "a köztereseknek és a rendőrségnek is nagyon tetszett az alkotás".

"Újpest példáját követve, hosszú előkészítés után a héten, két ütemben elkészítve felújítottuk a Boráros téri aluljáró egyik falát, és szociális butiksort hoztunk létre előtte!" – írja Facebook-oldalán a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) ferencvárosi szervezete.

"Ha van fölös élelmiszered, ruhád vagy könyved, nyugodtan helyezd el ott, biztos gazdára lel! Természetesen folyamatosan figyeljük a helyszínt, és karbantartjuk. A köztereseknek és a rendőrségnek is nagyon tetszett az alkotás, ők voltak az elsők a megnyitó ünnepségen. Sajnos az építkezésben nem segítettek, de jófejek voltak, és sikerült megegyezzünk velük azzal kapcsolatban, hogy maradhat az alkotás, és nem társadalomra veszélyes az, amit művelünk" – fogalmaz posztjában a IX. kerületi Kutyapárt.

A XXII. kerületben pedig lépcsőt újított ma fel az MKKP.

 
Forrás: Facebook / MKKP Budapest XXII. kerület

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.