Andy Vajna Tv2-je a korrupcióról és simliskedésről szóló sorozatot fog vetíteni

szerző
G. M.
publikálva
2018. szept. 03., 15:05
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Aranyélet a csatornán.

Meglepőt húz szeptember 23-án a Tv2, a csatorna ugyanis elkezdi vetíteni a magyar HBO legsikeresebb sorozatát, az Aranyéletet. A szériát még 2015-ben kezdte adni a kábelcsatorna, a kritikai és nézői fogadtatás miatt pedig a következő évben már a második évadot is bemutatták,  idén októberben pedig érkezik a harmadik is.

Az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos tulajdonában álló csatorna lépése azért meglepő, mert itthon nem szokás, hogy egyik csatorna a másiktól vegyen saját gyártású tartalmat, de a Tv2 nyilván arra alapoz, hogy akiknek nincs HBO- vagy HBO GO-előfizetésük, most megnézik az egyébként népszerű és jó kritikákat kapott sorozatot.

Mindenesetre pikáns a helyzet, mert a kormány számára kínos ügyeket elhallgató, a hírműsoraiban a fideszes narratívát közvetítő csatorna egy olyan sorozatot fog vetíteni, amely az ügyeskedésről, a korrupcióról és a rendszerváltás körüli zavarban halászásról szól.

Aranyélet III. – Az örökség utolér

Próbáld ki egy hónapig ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül, és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Twitter: https://twitter.com/HBOHU Instagram: https://instagram.com/hbohungary/ Aranyélet: https://www.facebook.com/aranyelet.hbo

A HBO azt írta, a harmadik évad bemutatása előtt szeretnék, ha még többen ismernék meg a sorozatot, ezért az együttműködés a Tv2-vel.

(via Comment:com)

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen.

szerző
G. M.
publikálva
2018. szept. 03., 15:05
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  Hofipisti
  2018. szeptember 07., péntek 13:13
  Wrose! Kihagytad a nemadózó kaszinókat!!! No meg a külföldről üzemeltetett TV-adásokat.
 2. 4
  rworse
  2018. szeptember 04., kedd 13:32
  A rendszerváltás környéke. Csak nehogy legyenek benne véletlen székházak meg nagytőkés külföldi hajléktalanok meg Soros-ösztöndíjak külföldi aranyéletre felhasználása... - Meg őscápa.

 3. 3
  Cyrano
  2018. szeptember 04., kedd 08:23
  Majd a felvezetőben jól elmagyarázzák, hogy ez a szocikról szól.

  A HBO meg szégyellje magát. Tudom, hogy üzlet az üzlet, de a tv2 nézettsége mellett azzal indokolni az együttműködést, hogy nagyobb nézőszámot szeretnének...köpni kell.:(
 4. 2
  hóvarjú
  2018. szeptember 03., hétfő 21:09
  Tényleg.
 5. 1
  tiszapolgári
  2018. szeptember 03., hétfő 21:01
  Az is elég pikáns, hogy a TV2 híradót úgy hívják, Tények.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Mikrofilm

A Narancs filmes blogja.

Mikrofilm
Szerző adatlapja

Blog

még több cikk