Dönthetnek a Mátrix-trailer nézői: piros vagy kék?

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 9.

Mikrofilm

Minél többször nézi meg valaki a Matrix: Resurrections előzetesét, annál több új képkockát lát.

Rendhagyó előzetest készítettek a Mátrix – Feltámadások című filmhez. A néző – ahogyan az első részben Neo –eldöntheti, hogy a piros vagy a kék kapszulát választja, és ahhoz képest alakul a neki szóló trailer – írja a port.hu.

Ez még csak az „igazi” trailerhez szánt ízelítő volt, de így is nagyon tetszett a Mátrix-rajongóknak, mert bár vannak fix jelenetek, minél többször nézi meg valaki, annál több új képkockát láthat. A weboldal mintegy 180 ezer különféle trailert generál.

A rajongók kikockázzák a képeket, és ezek alapján az az előzetes vélemény alakult ki, hogy  ez a negyedik Mátrix vizuálisan sokkal szebb és érdekesebb lesz, mint az évtized legtöbb filmsikere. 

A Warner csütörtökön közzé tette a hivatalos és hagyományos előzetest is – írja a Hvg.hu. Ebből a történetről – amelyet a főszereplő, Keanu Reeves szerelmes filmnek nevezett – az derül ki, hogy Neo nem emlékszik a Mátrixra. Arról beszél a terapeutájának, hogy különös álmai vannak, amelyek nem is álomszerűek. Ez „másfajta verziója annak az üzenetnek, hogy ideje felébredni” – mondta Reeves.

A film december 22-én kerül a mozikba és az HBO Max kínálatába, a magyarországi premier dátumát még nem hozták nyilvánosságra. 

Azt, hogy a készítői szerint miről szól valójában a Mátrix, ebben a cikkben írtuk meg:

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk