Játszanak az idegeinkkel: brutális fordulatot sejtet a Star Wars új trailere

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 26.

Mikrofilm

Nosztalgiahullám meglepő csavarral.

Kikerült a Star Wars újabb trilógiája záróepizódjának legújabb trailere. A videó nemcsak a korábbi epizódok előtt tiszteleg, de egy bajlós jelenettel borzolja a hardcore-rajongók idegeit, a végén ugyanis az ügyeletes világmegváltó Jedi, nevezett Rey (egy hölgy) jellegzetes sith köpenyt viselve egy Darth Maul stílusú dupla vörös fénykardot tart.

A jelenet közben Palpatine császár hangja is hallható, miközben azt mondja: "Utazásod a a végéhez közeledik." Mindezt egy mechanikus légzés követi, ami félreérthetetlenül utal Darth Vader szuszogására. A jelenet azért is érdekes, mert a legutóbbi filmben Kylo Ren, az ügyeletes gonosz erőhasználó (akiben azonban maradt még valami jó, legalábbis erre tippelünk) arra kéri Reyt, hogy csatlakozzon az Első Rendhez (az ügyeletes gonosz államalakulathoz).

A nagy kérdés tehát az, Rey átáll vagy sem a sötét oldalra? Decemberig várnunk kell a bizonyosságra, de ha netán igen, akkor az Erő sem ment meg minket a negyedik trilógiától. (Bár valószínűleg az sem, ha nem áll át.)


Star Wars: The Rise Of Skywalker | D23 Special Look

The story of a generation comes to an end. Watch the D23 Special Look for Star Wars: #TheRiseofSkywalker. See the film in theaters on December 20.

(via BuzzFeed)

Figyelmébe ajánljuk