A fenevad neve: Bajnai Gordon

  • narancsblog
  • 2013. október 2.

Narancsblog

Ma van Mahatma Gandhi születésnapja, egyúttal az erőszakmentesség világnapja – Selmeczi Gabriellának erről is a bajnaigyurcsány jut az eszébe. „A baloldal politikusai újra és újra a közhangulat megmérgezésével próbálkoznak, Magyarország azonban nem kér többet ebből az erőszakos, szélsőséges és gyűlölettel teli közéletből” – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján, ahol szó sem esett Gandhiról és erőszakmentességről, míg Bajnai Gordonról és az MSZP-ről annál több. A papagájasszony azért ragadott mikrofont, hogy elmondhassa: a közelmúltban sosem látott agresszív erők szabadultak el a baloldal akciói során a székházfoglalástól Orbán Viktor „nyilvános kivégzéséig”, sőt megjegyezte: „ugyanaz a Bajnai-gárda, amit Soros György és más globális üzletemberek pénzelnek, szélsőjobboldali szervezeteket keresett fel, hogy a devizahiteleseket is felhergeljék”.

Selmeczi Gabriella nem hagyott kétséget afelől, hogy a fenevad neve: Bajnai Gordon, és ha ő (vagyis a baloldal) nem lenne, Magyarország a béke szigete volna. Olyan hely, amilyenről eddig legfeljebb az Őrtorony magazin címlapkészítői álmodoztak. Boldog, rezsicsökkentett emberek fürdőznek a napfényben, amit Széles Gábornak köszönhetően nem takar többé felhő, népdalokat énekelnek Rákay Philippel és Ákossal, miközben Fradi-szurkolók simogatják az újpestiek buksiját. Gárdisták segítenek helyreállítani romák vályogházait, amit korábban Bajnai és Gyurcsány közösen rombolt le Soros György megbízásából.

Ne gondoljuk ugyanakkor, hogy ilyen hülye ez a nő, legalábbis a szövegírói nem ennyire ostobák. Tudják jól, hogy ha agresszort kiáltanak, ha a démon ellen indulnak (szigorúan erőszakmentes) harcba, nincsenek játékszabályok. A szent háborúban minden megengedett.

Kezdetnek a választási csalás is.

Figyelmébe ajánljuk