"A Puskás Aréna még üresen is tele van energiával"

  • narancs.hu
  • 2019. november 11.

Sport

Teljesen lenyűgözte Dzsudzsákot az új aréna.

„Rég nem adatott meg magyar játékosnak, hogy 68 ezer magyar szurkoló előtt lépjen pályára. Egész biztosan felemelő érzés lesz itt játszani. Stílusosan és extrán jól néz ki, még üresen is tele van energiával” – mondta Dzsudzsák Balázs a hétfői sajtótájékoztatón, aki nem tudott olyan meccset felidézni, amikor ennyi néző előtt játszott volna.

Az avatómérkőzésre pénteken kerül sor Uruguay ellen. A meccs telt házas lesz, bár az MLSZ szerint „vannak helyek, ahonnan nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”.

Dzsudzsák szerint „a következő napokban olyan impulzusok érik a válogatottat a stadionavatóval és a minőségi ellenféllel, hogy egészen biztosan rendkívül feldobott állapotban utaznak majd ki Cardiffba, a sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőre”.

"Sokak szerint a Szlovákia elleni találkozó volt az év mérkőzése, de szerintem a keddi lesz az Walesben. Az maga lesz a döntő" – jelentette ki a 32 éves szélső, aki legkedvesebb emlékének a régi Puskás Ferenc Stadionból az akkor világbajnok olaszok 3-1-es legyőzését említette 2007-ből.

Az Arénát néhány nappal ezelőtt meg is szentelték, így tényleg nem állhat már semmi a siker útjába.

Nagy nevek áldották meg a Puskás Arénát

A Hit Gyülekezete vezető lelkésze, Németh Sándor posztolt egyet a lélekemelő eseményről. A Fidesz világképe és Orbán Viktor mellett olykor hitet tevő főlelkész rövid, facebookos élménybeszámolója következik: "Ma került sor a Puskás Arénát megszentelő és megáldó összejövetelre, melyet Fürjes Balázs kormánybiztos nyított meg.

(MTI)

Figyelmébe ajánljuk