Brazil győzelemre fogadnak a legtöbben a focivébén

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. november 16.

Sport

És Harry Kane-t tippelik a legtöbben gólkirálynak. 

A brit fogadóirodáknál a brazil válogatott győzelmére, illetve Harry Kane gólkirályi címére fizetik a legkevesebb nyereményt a vasárnap kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságon.

A William Hill, a Bet365 és a Ladbrokes egyformán 4-es oddsot (4/1) kínál az ötszörös vb-győztes dél-amerikai csapat sikerére, mögötte – különböző nyereményszorzókkal – sorrendben az argentin, a címvédő francia, az angol és a spanyol együttest tartja még a leginkább esélyesnek a végső győzelemre.

A három bukméker-iroda abban is egyetért, hogy a Tottenham Hotspur angol válogatott támadója, Harry Kane a legesélyesebb a gólkirályi címmel járó Aranycipő elnyerésére, a William Hill nyolcszoros, a Bet365 és a Ladbrokes pedig egyaránt hétszeres pénzt fizetne a rá fogadóknak.

Az előbbi cégnél a franciák két játékosa, Kylian Mbappé (9/1) és Karim Benzema (10/1) következik a sorban, majd a brazil Neymar és az argentinok csapatkapitánya, Lionel Messi (mindkettő 12/1). A Bet365-nél Kane-t Mbappé, Neymar, Messi és Benzema követi, míg a Ladbrokes-nál Mbappé, Benzema, Messi és Cristiano Ronaldo a sorrend az angol futballista mögött.

Négy éve, Oroszországban Kane lett a gólkirály hat találattal.

A katari világbajnokság december 18-án ér véget.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk