Döntetlent játszottunk a világbajnokkal

  • narancs.hu
  • 2021. június 19.

Sport

Magyarország-Franciaország: 1-1.

A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.

EURO-2020 - Magyarorsz?g-Franciaorsz?g

 
EURO-2020 - Magyarország-Franciaország
 
Sallai Roland (k), valamint a francia Benjamin Pavard (b) és Raphaël Varane a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában. Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

A találkozón Fiola Attila góljával a magyarok szereztek vezetést az első félidő hosszabbításában, a franciák pedig a folytatásban Antoine Griezmann találatával egyenlítettek.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese első pontját szerezte meg a kontinenstornán, ezzel megmaradt az esélye a továbbjutás kiharcolására. A franciáknak ez volt a 18. veretlenül megvívott tétmérkőzése, és 528 perc után kaptak újra gólt.

A magyarok a csoportkört záró, harmadik fordulóban jövő szerdán a németek vendégeként lépnek pályára Münchenben.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?