Milák Kristóf a napokban elkezdiheti a vizes edzéseket

  • narancs.hu
  • 2024. január 4.

Sport

A legjobb magyar úszó tényleg készül a párizsi olimpiára.

Szárazföldi edzéseket végez és gyógytornázik is Milák Kristóf,  „a napokban a vizes edzéseket is valószínűleg elkezdi”  – írta a 24.hu Gergely István, a Budapest Honvéd ügyvezető elnöke Sportrádiónak adott nyilatkozata alapján.

Milák régóta áhítozott visszatéréséről már napok óta lehetett hallani, hiszen korábban Schmidt Ádám sportállamtitkár szilveszterkor közös fotót osztott meg Milákkal a Facebookon, amelyhez azt írta: „Üdv, 2024! Jövünk!”

A hír azt is jelenti, hogy voltaképpen minden a terv szerint halad, ugyanis az olimpiai bajnok korábban is arról beszélt, hogy úgy gondolja, ha januártól elkezdi a kemény munkát, akkor még sikeres lehet a nyári párizsi olimpián.

Gergely István  elmondta, hogy minden körülmény adott ahhoz, hogy Milák ott lehessen a játékokon, „de ez az ő sorsa, az ő döntése, az ő vállalása”, majd hozzátette,  „ha valaki 23 éves, ilyen tehetséggel van megáldva, és még nagyon sok érem van a tarsolyában, amiért csak oda kéne sétálni (...) kis túlzással, akkor miért nem tesz érte?”.

Milák Kristóf nem edzésének és a nyári úszóvébé kihagyásának ügye olyan nagyra nőtt, hogy már az Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor is a sajtón keresztül üzengetett neki arról, hogy tartozik Magyarországnak ezzel a munkával. Ezek szerint most ő is megnyugodhat.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk