Nem sikerült rendesen ráírni Szoboszlai Dominik nevét a liverpooli mezre

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 2.

Sport

Viszont a magyar játékos ott van a kezdő tizenegyben.

Szezon előtti showmérkőzésen játszik a Liverpool FC Szingapúrban, ma éppen a Bayern München lesz az ellenfelük a távol-keleti városban. A meccsen Szoboszlai Dominik a kezdőkeretben lép pályára.

A 444.hu vette észre, hogy a Liverpool FC hivatalos facebook-oldalán megjelent fotó szerint nem tudták leírni helyesen a magyar játékos nevét a mez feliratában, így azon SZOSBOZLAI áll.

 
Szoboszlai Dominik a Liverpool FC "hibás" mezében
Fotó: Liverpool FC
 

Szoboszlai Dominik július elején igazolt a Redekhez, a klub rekordárat, 70 millió eurót fizetett érte. A nevével amúgy is küzdenek a britek, nyilván a kommentátorok gyakorolják a legtöbbet. A legjobb esetben is „Szoboszláj” lesz belőle, igaz, a játékos már korábban nyilatkozott róla, hogy őt nem ez érdekli. A Szobo becenévre minden bizonnyal hallgatni fog.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk