Rossiék meglátogatták Varga Barnabást a stuttgarti kórházban

  • narancs.hu
  • 2024. június 25.

Sport

Tolmácsolták az egész csapat jókívánságait.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és szakmai a stáb több tagja, valamint a csapat képviseletében Botka Endre meglátogatták a Klinikum Stuttgart kórházban Varga Barnabást, a válogatott súlyos sérülést szenvedett játékosát – írja a Telex a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Twitter bejegyzése nyomán.

 
Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást
Fotó: MLSZ/Facebook
 

 

 

Varga, a Fradi csatára a vasárnapi magyar-skót mérkőzésen ütközött a skótok kapusával, aki úgy letarolta, hogy Varga arcában több csont is eltört. Az ütközés után a mentőcsapat hosszú percekig nem ment be a pályára, ezt a magyar csapatból többen kritizálták, de az UEFA később a Telexnek azt írta, nem késlekedtek. Vargát azóta megműtötték, jobban van, és már a szurkolóknak is üzent.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk