A körülményekhez képest jól van Varga Barnabás

  • narancs.hu
  • 2024. június 25.

Sport

Túl van a műtéten.

Sikeres, komplikációmentes hétfői operációja után Varga Barnabás barátnője adott hírt a támadójátékos állapotáról. A Telex szemlézte a FradiMédiának adott nyilatkozatát, mint mondta: nem lehet leírni, mit éreznek, az egész egy rémálom volt.

„A lényeg, hogy Barni a körülményekhez képest jól van, ma délután a műtéten is túlesett. A beavatkozás sikeres volt, és hálásan köszöni azt a sok kedves üzenetet, amit kapott a szurkolóktól az elmúlt órákban. Minden másról jelen pillanatban nincs értelme beszélni” – nyilatkozta Skrapits Laura.

A magyar válogatott 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokságon, ahol azonban Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a mérkőzésen, amikor a 68. percben Szoboszlai Dominik beívelése után Varga összeütközött a skót kapussal, ami után eszméletlenül terült el a földön.

Bár már szinte rögtön látszott, hogy szükség lesz hordágyra, a hordágycipelők sokáig az oldalvonalon várakoztak. Végül Szoboszlai Dominikék fellépésére is szükség volt ahhoz, hogy elinduljanak a sérült játékoshoz, akinek az ápolását ekkor már lepedőkkel takarták el a közönség elől. Később kiderült, hogy Vargának több arccsontja is eltört, számára biztosan véget ért az Európa-bajnokság.

A futballmeccseken is gyakran dolgozó Zacher Gábor szerint is késlekedtek az egészségügyi beavatkozással, de az Európai Futballszövetség (UEFA) a Telex kérdéseire azt válaszolta, hogy minden a megfelelő rendben zajlott le.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk