Baleset a Nemzetiben: februárban nem térnek vissza a színészek

  • narancs.hu
  • 2024. január 6.

Színház

A felépülésük hosszabb ideig tart, mint ahogyan azt korábban várták. 

Vidnyánszky Attila igazgató decemberben a Magyar Nemzetnek azt mondta, január végéig kell megoldaniuk Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesetet szenvedett színészek helyettesítését, viszont a Blikk szerint több időről lehet szó.

Vidnyánszky azt mondta, hogy „a balesetet szenvedő két színészünk, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó alapemberei a színháznak és nagyon várjuk őket vissza. Örülünk, amikor a felépülésükről hallunk. A színház repertoárjának majd felében érintettek. Ahhoz, hogy létezzünk, beugrópróbákat kell csinálni: nagyrészt erről szólnak a hétköznapjaink.” 

A héten a színház közzétette a februári műsort, amelyben bár több olyan darab is szerepel, amelyeknek fontos szereplője Szász és Horváth, a színlap szerint még nem térnek vissza a teátrumba, továbbra is a kollégáik helyettesítik őket. A Blikk szerint a feltételezések igazak voltak, vagyis a két művész felépülése hónapokat vesz igénybe.

Értesüléseik szerint Horváth Lajos Ottónak a keze, míg Szász Júliának a lába és a mellkasa sérült meg. Jelenleg mindketten az otthonukban lábadoznak, ám mihamarabb szeretnének visszatérni a hivatásukhoz.

A balesettel kapcsolatos híreinket ide kattintva olvashatják el. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk