Ingyen fánkkal kampányol Kőbánya-Kispest fideszes jelöltje

  • narancs.hu
  • 2022. február 18.

Választás 2022

Kinek a fánk, kinek a krumpli...

Egy közös fánk megevése mellett beszélné meg a választókkal a közös ügyeket Pap Sándor, a Fidesz országgyűlésiképviselő-jelöltje Kőbánya-Kispesten. Minderről a Facebookon is posztolt: „Legyen a vendégem egy fánkra és beszéljük meg közös dolgainkat! A fánkot én biztosítom, témát önök is hozzanak magukkal!” A Fidesz György István helyett indítja Papot. 

A fánkosztásról Pap helyi ellenfele, a DK-s Arató Gergely osztott meg egy képet.

„A fánkosztás a Fidesz új választási csodafegyvere Kőbányán. Mi ingyen fánkot nem kínálunk, csak tisztességes politikát, európai Magyarországot, biztonságos, zöld , gondoskodó Kőbányát és Kispestet” – írta az ellenzéki jelölt.

(Facebook/Pap Sándor, Arató Gergely, lead-kép: Facebook/Arató Gergely)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.