A Fidesz ifjúsági tagozata elnyomva érzi magát

  • narancs.hu
  • 2020. július 12.

Villámnarancs

És még egy nagyobbacska eladósodás is kinéz szegényeknek.

Tegnap tisztújító ülést tartott a Fidelitas Országos Választmánya, ahol a tisztújítás mellett egy ún. „politikai nyilatkozatot” is elfogadtak, egyúttal bizonyították, hogy a Fidesz ifivezetők a lakosság többségével ellentétben egy másik Magyarországon élnek. Legalábbis erre következtethetünk azokból az állításokból, amelyeket megfogalmaztak.

Szerintük ugyanis „az egyesült baloldal a konzultációs ívek összelopkodásával, begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen kezelésével

minden eszközt bevet, hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét

a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről”.

A Fidelitas ezért felszólítja a baloldali ellenzéket, hogy „azonnal hagyjon fel a véleménynyilvánítás szabadságának akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel!”

„Nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel,

hanem a hitványság politikájával kell felhagyni” – írják politikai nyilatkozatukban,

külön is felhívva a figyelmet, hogy „nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is”.

Kár, hogy a nyilatkozat végére nem jutott csattanó, bár az is lehet, hogy épp annak szánták azon állítást, mely szerint „ezek a fiatalok” a Fidelitas szerint pont a Fidelitas tagjai. „Ezek a fiatalok Mi vagyunk és erre hívunk mindenkit” – zárul a szöveg így, nagy M-mel, és a nem egészen világos befejezéssel.

Neked ajánljuk