Alig telt el pár óra az új évből, máris bekeményített a békemenet motorja!

  • narancs.hu
  • 2015. január 1.

Villámnarancs

Csak most ébredeznek? Gyorsan kapják össze magukat, mert a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány máris riadót fújt! Hogy teljes legyen a képzavar, távirati stílusban.

A békemenetek motorja, azaz a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány már 10.40-kor kétrészes monstre közleményt juttatott el az MTI-hez „Távirat a bolyongóknak” címmel. A derék civilek nem lacafacáznak, mindjárt azzal indítanak, hogy „Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni. Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!”.

No de miért is ennyire sürgős e vélemény közlése? Hát ezért: „A felgyorsult és lassan számtalanná váló tüntetések előtt mondanivalónkat távirati stílusban tesszük közzé. Célunk, hogy emlékezetbe idézzük a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú politikusok szántszándékkal félrevezetik. Emlékezzünk! STOP.”

A közlemény teljes szövegét itt és itt olvashatják „egy az egyben” (fő a kötelesség!), mi most azt emelnénk ki belőle, hogy a leggyakrabban az „MSZP”, „SZDSZ” és „Gyurcsány” szavak szerepelnek benne.

A közlemény szerzői (ahogy ők mondják, a „többségi polgári társadalom”) ezzel zárják soraikat: „A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani. STOP. Polgártársaink! Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot.”

Szóval, kedves holnapi tüntetésre igyekvő polgártárs, jó, ha az eszedbe vésed, ha holnap az Operához mész, hogy kifejezd az elégedetlenségedet, nem pedig a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvánnyal együtt építesz stadionokat országot, akkor nem vagy egyéb, mint kisebbségben lévő, sötétben bujkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmár!

Figyelmébe ajánljuk