Még hogy Orbán ügynök? – Boross megmondja

  • narancs.hu
  • 2015. március 10.

Villámnarancs

Simicska kijelentését Boross Péter cáfolja. Most aztán kiderül az igazság!

A kormánypénzzel támogatott oknyomozó portál, a pestisrácok.hu Boross Péter volt titok- és belügyminisztert, exminiszterelnököt találta meg, hogy megmondja a frankót, Orbán jelentett vagy sem.

false

Naná, hogy azt mondja, szó sem lehet erről, sőt mintha ezt bizonyítani is tudná (dehogy tudja), amikor ilyeneket szól: „A miniszterelnökről olyan karton van, ami a figyeléséről, tervezett beszervezéséről szól és olyan nincs, amely szerint valaha is beszervezték volna. Ez bizonyítható és itt a pont az ügyön”. Ha itt véget érne a beszélgetés, nem is kellene foglalkozni vele: Havasi Bertalan nagyjából ugyanezt találta mondani két nappal ezelőtt.

Csakhogy a veterán vendéglátós nem áll le itt, és támadásba lendül. Most már csak az a kérdés, hogy mit ért az alatt, hogy „mostantól kezdve ez a játszma az egész magyar közéletet érinti, itt már nagyon határozottan kell fellépni”? És konkrétan mire gondol, amikor ezt mondja: „Igazat adok Orbán Viktor évértékelő beszédének, hogy nem csitulnak, hanem élesednek a harcok. Nagyon helyes, élesedniük is kell, ezeket a gonosz szándékokat és tisztességtelenségeket ki kell iktatni a magyar közéletből”?

Boross is Orbán tanácsadója. Ha ennyire biztos a dolgában, miért nem azzal jön, hogy pereljék Simicskát becsületsértésért?

Figyelmébe ajánljuk