Megszólalt Orosz Bernadett támadója: "Nem emlékszem semmire"

  • narancs.hu
  • 2020. február 20.

Villámnarancs

Szerinte nem is okozott olyan súlyos sérüléseket.

Mint arról mi is beszámoltunk, Orosz Bernadettet tavaly novemberben volt barátja majdnem halálra verte - a nő Facebookra posztolt fotókat szinte felismerhetetlenségig összevert arcáról. Az ügyben nyomozó rendőr is úgy nyilatkozott, hogy ilyen brutális támadást nő ellen még nem követtek el - a támadót mégis elengedték.

false

Beszámoltunk arról is, hogy a bántalmazó férfi később ötmillió forintra perelte az áldozatát  személyiségi jogainak megsértése miatt, mert Orosz az esetről beszámoló első Facebook-posztjában leírta a férfi teljes nevét.

Orosz Bernadett támadójával, K. Istvánnal most a Bors készített interjút.
"Nem ittam sokat, ezt a véralkohol-vizsgálat is alátámasztja, így nem is értem, miért nem emlékszem semmire. Egy filmszakadás után már csak az van meg, hogy a rendőrök támogatnak és kérdezik, mi történt" - nyilatkozta az elkövető.
Az egykori alezredes bár sajnálja tettét, egyszersmind megkönnyebbüléssel nyugtázza, hogy  szerinte nem is okozott olyan súlyos sérüléseket, mint amiket a fotók sugallnak. Hozzátette, hogy szerinte nem helyes, amit Bernadett a sajtóban csinált vele.

Figyelmébe ajánljuk