Miért kell a Hír Tv-nek Kálmán Olga?

  • narancs. hu
  • 2016. december 22.

Villámnarancs

Visszasündörögni az igazi főnökhöz. Miért is ne?

Lassan két éve, hogy megtörtént Simicska Lajos nagy szakítása, lassan két éve gondolkodhatnak azon a Hír Tv-nél, a Nemzetnél, a Lánchíd rádiónál maradt sajtómunkások, hogy jót húztak-e akkor.

false

 

Fotó: Németh Dániel

Nos, a közelmúlt médiaátrendeződésének fényében úgy tűnik, már sokan megbánták, hogy anno Simicskát választották; azok egészen biztosan, akiknek csupán a névjegykártyáján szerepel az, hogy újságíró. Mert mit is láthattak az elmúlt másfél évben? Azt, hogy számolatlanul ömlik a pénz a kormányközeli médiába, több és egyre több, míg Simicska anyagi helyzete ennyire egészen biztosan nem stabil.

Márpedig egy ilyen szituációban minimum elgondolkodtató, ha felbukkan a színen Mészáros Lőrinc, és megvásárolja egyebek mellett Széles Gábor ezótévéjét. Vajon minek?

Nos, leginkább azért, hogy ezzel is egy újabb támadást intézzen a Simicska-média ellen: ha ugyanis sikerül „motiválni” az amúgy is dilemmázó hírtévéseket, hogy térjenek vissza az igazi gazdához, akkor egy idő után ott áll majd Lajos egyedül, s ő azért mégsem ülhet be műsort vezetni.

 

Aztán egy nap majd arra ébredünk, hogy Mészáros Lőrinc Echo tévéje pont olyan lesz, pont azokkal az arcokkal, mint a Hír Tv 2015 előtt. S ne álljunk meg félúton, Simicska Hír Tv-je pedig olyan, mint az ATV nemrég.

De milyen lesz az ATV?

Figyelmébe ajánljuk