A szerk.

Méltóságos uram áldásával

A szerk.

Az egy szent ember, tudniillik, a Kövér dr., az nem lop, az nem lett milliárdos, annak nincsenek vállalkozásai, ugyan dehogy, az csak a családjának él – jól tudjuk ezt mindnyájan itt a röghazában. S hogy ez mennyire így van, annak hiteléül pont a forrás személye szolgál, hisz az maga Kövér dr. – ő csak tudja.

De hogy ne legyen semmi félreértés, félremagyarázás, szövegkörnyezeten tett erőszak, brutális kiragadás, lássuk csak, mit mondott a Megvesztegethetetlen Férfi Felsőtárkányban, az LMP-s Ökopolisz Akadémia 2015-ös nyári zsúrján (oppardon: Schiffer Andrással „vitázva”). „Engem nem érdekel a Fidesz. Tehát engem már végképp nem érdekel a Fidesz. Engem a saját gyermekeimnek a sorsa érdekel. Akár elhiszi ezt valaki, akár nem. Akár elhiszi ezt András, akár nem, vagy bárki más. Én nem lettem milliárdos, nekem nincsenek vállalkozásaim. Nekem van három szép felnőtt gyerekem, boldog vagyok a családomban. Én azt szeretném, hogy ők is boldogok lehetnének, és urambocsá’ még megélném az unokáim felnövekedését.” Azt épp nem tette hozzá, hogy tisztelt népbíróság, de nyilván nem is a mosakodás volt az elsődleges célja, ő csupán jó fejnek akart látszani kis zöld barátai előtt.

Kövér dr. e szövegének szemenszedett képmutatása, sunyi hamissága nem ma lepleződött le. Tudott volt már akkor is, vagy aki éppenséggel nem tudott róla, postafordultával megtudhatta az Átlátszó e kijelentés kapcsán született, s bizonyos Kövér Szilárd viselt üzleti dolgait tárgyazó cikkéből.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk