8 esélyes jelöltje van a Fidesznek a 2024-es főpolgármester-választáson

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 11.

Belpol

Nyilatkozta Kubatov Gábor. De miért nem több?

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és pártigazgatója, az FTC elnöke az Indexnek adott interjúban beszélt a 2024-es fideszes főpolgármester-választásról, vagyis a Fidesz jelöltjeiről is.

Eszerint (nyilván) lát esélyt arra, hogy Budapestet visszaszerzik az ellenzéktől

Azt, hogy kivel vágnak neki a kampánynak, nem árulta el, de legalább 8 esélyest lát.

Az esélyes jelöltnek állítólag nincs más dolga, mint Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármesternél jobban szeretni a várost.

Nem hagyhatta ki Kubatov Karácsony Gergely főpolgármester ekézését.

Nem nagyon bírom a srácot. Budapestiként egyszerűen csak nehezen viselem az ilyen típusú fickót a város élén.

Demszky Gábor első főpolgármesteri ciklusát nagyra tartottam, a következőt már nem, mert utána csak a fényképezőgépét lóbálta a nyakában.

De még ő sem okozott ennyi kárt ennek a városnak, mint Karácsony Gergely.

És ez valószínűleg pont a lustaságából, a teszetoszaságából és a döntésképtelenségéből fakad. Engem ez mérhetetlenül zavar. Nem lehet rajzversenyt csinálni a budapesti utakból!"

A mostanában többször is nyilatkozó Tarlós István esetleges indulásáról azt mondtaKubatov: "Szerintem Tarlós István nyugdíjba ment. Nagyon kedvelem őt, a külvárosi stílusával egy jó ízt hozott a fővárosba."

Az önkormányzati választás Ferencvárosi részéről azt mondta, van már a fejében egy fideszes polgármester-jelölt. Nem helyi, de erősen kötődik a kerülethez. Szerinte azonban az is kérdés, hogy az MSZP-nek és a DK-nak van-e jelöltje Baranyi Krisztinával szemben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk