A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az ellenzék azért nem támogatja a kormány családvédelmi akciótervét mert bevándorláspárti

  • narancs.hu-MTI
  • 2019. február 12.

Belpol

Röviden: Soros.

Hidvéghi Balázs szerint az ellenzék azért támadja az Orbán Viktor miniszterelnök által vasárnap bejelentett hét pontos családvédelmi akciótervet, mert bevándorláspárti. "A Jobbikkal kiegészülve elmondható, hogy a teljes ellenzék felsorakozott a Soros-féle bevándorláspárti erők mögé" - fogalmazott, majd hozzátette: az ellenzék inkább a migrációra költené azokat a forrásokat, amelyet a kormány a magyar családok támogatására.

A Fidesz kommunikációs igazgatója keddi sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy Soros György teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy a migrációt támogató erőket akarja győzelemre segíteni a májusi európai parlamenti (EP) választáson, és ezért meghirdette a bevándorláspárti Soros-listát – reagálva a Project Syndicate oldalon megjelent cikkére.

Mint mondta, a hétfői nyilatkozat konkrétan és egyértelműen bizonyítja azt, hogy "Soros György és birodalma közvetlenül érdekelt az európai parlamenti választások befolyásolásában". Ő a bevándorláspárti erőket pénzeli, támogatja és mozgósítja egész Európában. Azt akarja, hogy a bevándorláspárti erők foglalják el az uniós intézményeket, például az Európai Parlamentet, hogy aztán gyorsított ütemben hajtsák végre a migrációs betelepítéseket, a bevándorlás szervezését, és ezzel meggyengítsék a nemzetállamokat.

„Európa, kérlek ébredj fel” című publicisztikában Soros a sorra veszi az Európát érintő kihívásokat és veszélyeket, közben arra figyelmeztet, ha nem védjük meg az európai értékeket, akkor könnyen úgy járhat az EU, mint annak idején a Szovjetunió.

Soros félti Európa jövőjét, szerinte az EU széteshet, mint annak idején a Szovjetunió

„Az egyesült Európa álma a 21. század rémálmává válhat." „Európa, kérlek ébredj fel" címmel közölt publicisztikát Soros György a Project Syndicate oldalán - szúrta ki a hvg.hu. A milliárdos sorra veszi az Európát érintő kihívásokat és veszélyeket, közben arra figyelmeztet, ha nem védjük meg az európai értékeket, akkor könnyen úgy járhat az EU, mint annak idején a Szovjetunió.

Hidvéghi Balázs az LMP-s Demeter Márta ügyére vonatkozó kérdésre válaszolva azt mondta: ha az Alkotmányvédelmi Hivatal vizsgálata "gondot, problémát talált az ő nemzetbiztonsági átvilágítása kapcsán, akkor ennek nyilvánvaló következménye kell legyen".

(via MTI)

Figyelmébe ajánljuk