A Fidesz nem bírta elviselni, hogy Márki-Zay adjon át egy bicikliutat, ezért gyorsan átadták előtte

  • narancs.hu
  • 2019. március 26.

Belpol

Kisszerűség a köbön.

Még múlt vasárnap tervezte átadni Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a város új bicikliútját. Csakhogy az átadás után, amin a Fidesz politikusai nem vettek részt, frissen kihelyezett táblákat találtak a bicikliút mentén, melyek Lázár Jánosnak mondtak köszönetet az új bicikliútért.

A táblákat a Fidesz helyi szervezete helyezte ki, amelyik Márki-Zayt megelőzve már pénteken suttyomban átadta a bicikliutat – írja a hvg.hu.

false

 

Fotó: facebook

Márki-Zayék végül fogták a táblákat, és átvitték Lázár János batidai vadászkastélyához. Minderről a polgármesteri hivatal FB-oldalán így emlékeztek meg: „A város vezetője szerint nagy szükség volt az új kerékpárútra, nap mint nap igen sokan használják. Megjegyezte, hogy a fejlesztésekért mindig köszönetet mondott Lázár Jánosnak és az előző városvezetésnek, hogy pályázott, a magyar államnak pedig azért, hogy Hódmezővásárhely rendelkezésére bocsátotta az unió pénzét. Azt a vasárnap esti internetes heti összefoglalójában is kihangsúlyozta, jobban örült volna, ha Benkő Zsolt külterületekért felelős önkormányzati képviselővel adhatta volna át közösen a kerékpárutat. Ezzel arra utalt, hogy a fideszes városatya pénteken egyedül, pontosabban helyi polgárok kíséretében egy ad-hoc avatást rendezett. A polgármester szerint a vásárhelyi Fidesz különös sportága a "hányszor tudunk felavatni egy utat?". Tavaly is történt hasonló, akkor Hegedűs Zoltán frakcióvezető és Benkő Zsolt külön-külön is átadta a Bodzási utat.”

Figyelmébe ajánljuk