A Habony-média milliókat fizethet Gulyás Mártonnak

  • narancs.hu
  • 2018. január 24.

Belpol

Jogerős ítélet született.

Ma délelőtt helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla a Fővárosi Törvényszéknek azt a korábbi döntését, hogy a Ripost és az Origo megsértette Gulyás Mártonnak a magánélet védelméhez fűződő jogát, ezért a Ripostnak 3,5 millió, az Origónak pedig 800 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie a cikkek eltávolítása mellett.

Az Ítélőtábla döntése után Gulyás Márton élő adásban jelentkezett be Facebook-oldalán, s közölte, hogy a megítélt pénzt kezdeményezése, a Közös Ország Mozgalom számára ajánlja fel, s így egy újabb körzet árával kerültek közelebb ahhoz, hogy megtudják, ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt a fideszes jelölttel szemben egy egyéni választókerületben.

„Elhoztuk Habony Árpádéktól egy újabb választókörzet árát, úgyhogy Árpád, innen üzenem neked, hogy add át a főnöködnek és az összes további kis csicskásodnak, ahogy ma megvertünk titeket a tárgyalóteremben, ugyanúgy fog a magyar nép megverni titeket április 8-án a szavazófülkékben. Már csak két hónapotok van arra, hogy garázdálkodjatok” – jelentette ki Gulyás Márton.

Figyelmébe ajánljuk