„A hirtelen harácsolt vagyon semmivé lesz” – Biblia-idézetekkel üzent a kormánynak a Momentum

  • narancs.hu
  • 2018. december 31.

Belpol

Elvégre kereszténydemokrácia épül.

„Annak, aki keresztény értékeket akar képviselni, nem árt, ha a Bibliát is forgatja. Mi csak tettünk néhány javaslatot, hogy a kormány tagjainak mely példabeszédeket lenne jó ismét fellapoznia” – írta a ki Momentum a Facebook-oldalára. A párt állami intézmények elé fújt Biblia-idézeteket az éjszaka, melyről videóban számoltak be.

Az Állami Számvevőszék épülete elé ez került: „Az ártatlant bírsággal sújtani gonoszság, de még inkább a nemest jogtalanul verni.”

A Magyar Nemzeti Bank épületéhez az alábbi szöveget fújták: „Mint nyárhoz a havazás és aratáshoz az eső, éppen úgy nem illik a tisztesség a bolondhoz.”

Az Országos Bírósági Hivatal elé ezt: „Rossz dolog kedvezni annak, aki bűnös, akinek igaza van, azt meg elítélni.”

A Legfőbb Ügyészség elé azt írták: „Aki fölmenti a bűnöst, vagy elítéli az ártatlant, azt egyaránt utálja az isten.”

Mészáros Lőrinc 2Rule-boltja elé pedig ezt: „A hirtelen harácsolt vagyon semmivé lesz, aki szép lassan gyűjtöget, az gazdag lesz.”

(via hvg.hu)

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.