A jövő héten se tárgyalja a svéd NATO-csatlakozást az Országgyűlés

  • narancs.hu
  • 2023. november 15.

Belpol

Négy nap nem elég rá, de minden jel szerint az idei év sem lesz az.

A jövő héten ismét ülésezik a parlament, de a négy ülésnap egyikén sincs napirenden továbbra sem a svéd NATO-csatlakozás megszavazása, de a hvg.hu a birtokába került napirendi javaslatokat átnézve azt is kiszúrta, hogy egészen az őszi ülésszak végéig, december 12-ig nincs arról szó, hogy napirendre vennénk a már másfél éve várakozó törvényjavaslatot.

Úgy tűnik, Magyarország mégsem igazított mindent Törökországhoz, hiszen ott november 16-án már a török parlament külügyi bizottsága előtt lesz a kérdés, tehát jelen állás szerint még őket is nagyon sokkal előzzük halogatásban.

Főleg azért is érdekes ez, mert a vendégmunkásokra vonatkozó törvényjavaslatot már meg is fogja tárgyalni az Országgyűlés, pedig tényleg csak nemrég született meg.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk