Márki-Zay: Ungár Péter áruló, aki a Fidesz hatása alatt van

  • narancs.hu
  • 2023. november 15.

Belpol

Hódmezővásárhely polgármestere is beállt az antiungárista frontba.

Az ATV Start című műsor szerda reggeli vendége volt Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, aki jövőre a párttá alakult Mindenki Magyarországa Mozgalommal (MMM) az EP-választáson is megméretteti magát. 

Márki-Zay főleg az LMP-társelnök Ungár Pétert szidta: először is kijelentette a gyanú szerint az ellenzékhez 2022-ben külföldről érkezett kampánypénzekkel kapcsolatban, hogy a mozgalma mindent törvényesen és átláthatóan csinált, tiltott pénzekről pedig szó sem lehetett, ugyanis az MMM akkor még csak mozgalom volt, később alakult át párttá. Mint mondta, csak magyar állampolgárok utaltak pénzt számukra, és ennek nyoma is van. Viszont Karácsony Gergely külföldről érkező kampánytámogatásáról nem tudott mit mondani, ugyanis nem rendelkezik erről semmiféle információval.

Én továbbra is azt látom, hogy az ellenzék egy jó részének Rogán Antal csapata mondja meg azt, hogy miről beszélhet és miről nem. Vannak olyan árulók az ellenzékben, akik teljesen a Fidesz hatása alatt vannak. Például Ungár Péter, aki nem azon dolgozik, hogy hogyan lehetne leváltani a rendszert, hanem megmagyarázza azt a hazugságot az embereknek, hogy itt tulajdonképpen demokrácia van és egy jobb jelölttel, meg egy jobb programmal 2026-ban le lehet váltani Orbán Viktort” – mondta Márki-Zay, hozzátéve, hogy szerinte “ha nem lesz rendszerváltás Magyarországon, akkor nem lesz kormányváltás sem”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk