A kórházból jelentkezett be Márki-Zay Péter

  • narancs.hu
  • 2021. december 19.

Belpol

A bal karjába egy titániumdarabot építettek. 

Elcsúszott és teljes testsúlyával a bal kezére esett Márki-Zay Péter egy budapesti strandfürdőben. Az eltört karjába egy titániumdarabot építettek – közölte az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje vasárnapi, kórházban készült élő bejelentkezésében. 

Vasárnap reggel derült ki, hogy Márki-Zay hirtelen lemondta a progjaimjait, ugyanis eltört a keze, meg is kellett műteni.

A bejelentkezésében hangsúlyozta, a kampány hamarosan folytatódik. A napokban kiszivárgott belső közvéleménykutatásról, ami a Fidesz erősödését mutatta ki, azt mondta, hogy árulók vannak az ellenzékben. Szerinte a Fidesz bajban van, ami abból látszik, hogy az elmúlt időszakban több ágazatban dolgozók bérét is megemelte a kormány. 

A 106 egyéni jelölt szombaton találkozott, bemutatták a kampány arculatát, elkezdték az aláírásgyűjtést a népszavazási kezdeményezéshez.

Márki-Zay Péterrel a közelmúltban készítettünk interjút. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk