A Magyar Idők úgy tudja, a Farkasréti temetőben rejtették el Portik és Gyárfás hangfelvételeit

  • narancs.hu
  • 2019. január 16.

Belpol

A kisteherautónyi felvétel megerősíti a Gyárfás elleni gyanút a Fenyő-gyilkosságban.

A Farkasréti temető egyik síremlékében találták meg a nyomozók azokat a kiváló minőségű és teljes hangfelvételeket, amelyek a Portik Tamás és Gyárfás Tamás között évek során lezajlott beszélgetéseket rögzítik – tudta meg a Magyar Idők.

A temetőből előkerült hangfelvételek a több mint 20 év alatt vélhetően Portik vagy emberei által rögzített, kisteherautónyi hangfelvétel részei voltak eredetileg, ám 2017-ben különválogatták a Gyárfással folytatott beszélgetéseket a többitől, a nyomozók szerint azért, hogy ezzel zsarolják meg az Úszó Szövetség Elnökét.

Az MSZP karitatív tagozatának első elnöke Dósa András is érintett az ügyben, aki a lap szerint „tárolási díjat” kérhetett Gyárfástól a felvételekért. Az MSZP közben elhatárolódótt az ügytől és nyilatkozatukban közölték: „A mai MSZP-nek annyi köze van Dósa István Andráshoz, mint Dózsa Lászlónak az ’56-os forradalomhoz."

A lap szerint a hangfelvételek tartalma megerősíti a sportvezető elleni alapos gyanút, miszerint 21 évvel ezelőtt Gyárfás felbujtotta Portik Tamást, hogy ölesse meg üzleti ellenfelét, Fenyő János médiavállalkozót.

Figyelmébe ajánljuk