A Párbeszéd után Szabó Tímea is beállt Márki-Zay mögé

  • narancs.hu
  • 2021. október 15.

Belpol

Immáron a párt mindkét társelnöke támogatja a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjét. 

„Ma én is szavaztam, mégpedig Márki-Zay Péterre. Meggyőződésem, hogy Dobrev Klára és Márki-Zay is kiváló jelöltek, mindketten képesek vezetni az országot; felkészültek, okosak, tapasztaltak. Abban is biztos vagyok, hogy mindketten össze tudják tartani a hatpárti koalíciót, ami jelenleg ugyanolyan fontos, mint képesnek lenni arra, hogy kormányozzunk. A kérdés most az – nem én teszem fel elsőként –, hogy ki tud elvinni több szavazót jövő áprilisban. Engem az elmúlt napok megerősítettek abban, hogy ez a jelölt Péter” – írja Szabó Tímea a Facebookon. Ez azt jelenti, hogy Karácsony Gergellyel együtt, a párt mindkét társelnöke támogatja Márki-Zayt. 

Péntek délután a Párbeszéd jelezte, hogy a csütörtöki miniszterelnök-jelölti klímavita után támogatja Márki-Zay Péter programját. Csütörtökön pedig a MSZP döntött úgy, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjét támogatja. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk