Ásotthalom díszpolgára lett Toroczkai László

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 22.

Belpol

A volt polgármesternek a címet egyhangúlag szavazta meg a képviselő-testület.

"Ásotthalom díszpolgára lettem. Ez eddigi életem legtöbbet érő elismerése, mert azoktól kaptam, akik a legjobban ismernek engem és a munkámat" – írta a Twitteren Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, a település korábbi polgármestere.

Toroczkai a kitüntetésről azt írta, hogy amikor 2015. október 23-án Pintér Sándor belügyminiszter az összes szomszédos határmenti település polgármesterét kitüntette a migráció elleni küzdelem elismeréseként a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával, őt kifelejtette. Ekkor szerinte sokan felháborodtak, és igazságtalanságot kiáltottak, mivel ő szorgalmazta elsőként a határkerítés építését.

Akkor azt írta a Facebook oldalán, hogy soha nem kapott kitüntetést és ez nem is érdekli. Most viszont úgy nyilatkozott, hogy olyan elismerést kapott, amely sokkal többet ér, mint a belügyminiszteri arany fokozatú kitüntetés. "Az otthonom, a legszűkebb pátriám, szülőföldem díszpolgára lettem. Számomra nincs ennél szebb elismerés" – írta.

(toroczkai.info)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk