Átadták a zebrát az Örs vezér terénél

  • narancs.hu
  • 2024. június 29.

Belpol

Gyorsabban lehet majd átkelni a két kerületet összekötő Kerepesi úton. 

„Akadálymentesen, kényelmesen és biztonságosan lehet átkelni a Kerepesi úton annak köszönhetően, hogy elkészült, és már használatba is vették a közlekedők az új gyalogos-átkelőhelyet az Örs vezér terénél. A Budapest Közút lebonyolításában végzett beruházással régi adósságát törlesztette a főváros: a Zugló és Kőbánya között létesült zebra megkönnyíti a babakocsival, nagyobb csomaggal vagy kerekesszékkel közlekedők átkelését is” – írja közleményében a BKK.  A gyalogátkelő a Sugárnál lévő HÉV-állomás és az Árkád bevásárlóközpont között, a villamosvágányokkal párhuzamosan van.

A beruházás révén

  • jelzőlámpás gyalogos-átkelőhely létesült a Kerepesi úton a meglévő kerékpáros átvezetéssel párhuzamosan;
  • süllyesztett szegélyű, taktilis figyelmeztető és tájékoztató jelekkel ellátott burkolat segíti az akadálymentes és biztonságos átjutást;
  • a Kerepesi úton új középsziget épült, a meglévő gyalogátkelők burkolati jeleit újrafestették.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk