Újabb országjárást jelentett be Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. június 29.

Belpol

Az első, kétszáz állomásos turné csak a kezdet volt.

„Az országjárásnak június 8-án csak az első része zárult le. Rövidesen újra útra kelünk és az országgyűlési választásokig eljutunk hazánk legkisebb településére is. Építünk egy közösséget és építünk egy új hazát” – írta ki szombaton a Facebookra Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

A politikus emlékeztetett arra, hogy éppen három hete volt a kampányzáró a Hősök terén: „Három hete ilyenkor még csak reménykedtünk benne, hogy hazánk egy új világ kapujában áll. Másnap, június 9-én pedig közösen léptünk be ezen a kapun és együtt üzentük meg a hatalomnak, hogy ezután már semmi sem lesz úgy, ahogy eddig volt.”

Három hete szombaton is forróság volt. Három hete zártuk le közösen a Hősök terén azt a nyolc hetes országjárást, amihez hasonló még nem volt Magyarországon. Három hete ilyenkor még csak reménykedtünk benne, hogy hazánk egy új világ kapujában áll. Másnap, június 9-én pedig közösen léptünk be ezen a kapun és együtt üzentük meg a hatalomnak, hogy ezután már semmi sem lesz úgy, ahogy eddig volt. Hálásak vagyunk az országjárás során nyújtott önzetlen segítségetekért, munkátokért és legfőképp a bizalmatokért. Az országjárásnak június 8-án csak az első része zárult le. Rövidesen újra útra kelünk és az országgyűlési választásokig eljutunk hazánk legkisebb településére is. Építünk egy közösséget és építünk egy új hazát. Veletek, közösen. ❤️🤍💚

Posted by Péter Magyar on Saturday, June 29, 2024

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Helyreigazítás

  • narancs.hu

Helyreigazítás a 18 milliárd forintos kárértéknél állt meg a nyomozás a pünkösdi egyház ügyében című cikk miatt.