Az Ismerős Arcok zenekar 17,5 millió forintból népszerűsíti a Magyar Honvédséget

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 24.

Belpol

Egy kis mellékes a Jobbiktól a Fideszig jutott zenekarnak.

Az Ismerős Arcok zenekar is rajta van annak az állami cégnek a fizetési listáján, amely százmilliós büdzséből népszerűsítheti a honvédséget és annak toborzási rendezvényeit – írja az mfor.hu.

A lap szerint átnézve a HM Zrínyi Geoinformációs és Toborzástámogató Kft. szerződéslistáját, kiderül, hogy a cég tavaly októberben 17,5 millió forintos szponzorációs szerződést kötött a Hangos Szó Kft.-vel, ami az Ismerős Arcok zenekar basszusgitárosáé, Galambos Nándoré és feleségéé. A zenekar a honvédelem, a Magyar Honvédség és a katonai hivatás népszerűsítésére végzett kommunikációs, marketing feladatokat. A Hangos Szó Kft. az Opten adatbázisa szerint csak két főből áll, de az állami cég szerződéslistáján egyértelműen jelölték, hogy a megbízás az Ismerős Arcok zenekarra vonatkozik.

A nemzeti érzelmű Ismerős Arcok rockzenekar a Nélküled című dallal vált ismertté. Eredetileg a Jobbik rendezvényein tűnt fel gyakran, aztán látványosan megtalálta a helyét a NER-ben, 2019-ben pedig már ezzel a dallal is avatták fel a Puskás Arénát, de az egyik magyarországi zenélő út is a Nélküledet idézi fel.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk