Az LMP 300 milliárdos szigetelési és fűtéskorszerűsítési programot követel

Belpol

"A valódi rezsicsökkentés továbbra is a fel nem használt energia."

Az LMP 300 milliárd forintos épületszigetelési és fűtéskorszerűsítési program azonnali létrehozását követeli a kormánytól. Gál József, az ellenzéki párt szombati sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy

a valódi rezsicsökkentés továbbra is a fel nem használt energia.

Sajtóhírekre utalva elfogadhatatlannak nevezte, hogy bár a távhő árán nem terveznek változtatni, a szolgáltatók kevesebb hőt fognak eljuttatni a lakosoknak.

Az LMP úgy fogalmazott,

ott ahol van pénz a Vodafone felvásárlására, ott kellene, hogy legyen pénz épületszigetelésre is.

Magyarországon a lakások 70-80 százaléka nem felel meg a korszerű műszaki és hőtechnikai követelményeknek – közölte, jelezve, pártja petíciót is indított a program azonnali elindítása érdekében.

A szóvivő szólt a jelenleg harmadik generációs újpesti távhőerőmű negyedik generációssá fejlesztésének szükségességéről is. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.