Az osztrák szövetségi elnök nem értette, mi a Soros-terv, úgyhogy Szijjártó elküldte neki

  • narancs.hu
  • 2018. május 9.

Belpol

Felvilágosító szép üzenet.

"Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter megküldte az osztrák államfőnek a Soros-terv pontjait, mert Alexander Van der Bellen a közelmúltban azt állította, hogy Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz", mondta az MTI-nek Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára, és már a közlés maga mindent elmond.

Van der Bellen nem tudja, hogy van ez, fel kell hát világosítani!

A felvilágosításra azért volt szükség, mert az elmúlt hetekben állítólag Ausztriában is a politikai viták középpontjába került a Soros-terv, csakhogy szegények nem tudják, mi is az. Ezért a helyettes államtitkár elmesélte nekik, hogy Soros György maga használja a terv szót, és részletesen leírja, hogy migránsok millióit akarja behozni Európába, majd szétosztani. "Olvasható az is, hogy Soros György fel akarja számolni a nemzeti határokat, valamint szerinte az Európai Uniónak jelentős összeggel kell támogatnia a migránsok betelepítését, és ezt a pénzt a tagállamoktól kell elvonni" - áll a közleményben.

Menczer Tamás közlése szerint Alexander Van der Bellen a közelmúltban azt állította, hogy Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz, ezért Szijjártó Péter megküldte az osztrák államfőnek a Soros-terv pontjait. Ezek szerint van terv és annak vannak pontjai, még akkor is, ha a tervet magát még senki nem látta.

A levél arra is kitér, hogy ugyan itt is vita volt ebben a tervdologban, de "a magyar emberek az áprilisi parlamenti választáson egyértelműen az ország biztonságának és szuverenitásának megvédése, és a migráció megállítása mellett döntöttek".

Tehát: Soros-terv van, mert az emberek megszavazták a Fideszt.

És hát ezt mostmár az osztrákoknak is tudnia kell. Levél ment róla.

Figyelmébe ajánljuk