Baleset történt a budapesti Veres Pálné Gimnáziumban

  • narancs.hu
  • 2023. november 23.

Belpol

Egy diák több emeletet zuhant az aulában, egyelőre nincs hír az állapotáról.

Lezuhant egy diák az ötödik kerületi Veres Pálné Gimnázium belső aulájában délelőtt. A fiút a mentők helyszíni ellátás után kórházba szállították, állapotáról egyelőre nincs hír – írja a 444. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint minden részletre kiterjedően vizsgálják az esetet, a helyszíni szemlét követően büntetőeljárás még nem indult az ügyben.

A lap arról ír, hogy forrásuk szerint arról is szó lehet, hogy a diák leugrott, ezt azonban egyelőre nem erősítette meg senki.

Frissítés

Az iskola honlapján ma délután megjelent közlemény szerint: „Ma délelőtt egy 9. évfolyamos tanulónk a tanórai szünetben a 3. emeletről a földszinti aulába ugrott. A gyermeket súlyos állapotban kórházba szállították.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk