Civil Nemzeti Konzultációt indít Márki-Zay Péter

  • narancs.hu
  • 2022. november 7.

Belpol

Úgy vélik, a Fidesz „álkonzultációja” csak a figyelmet akarja elterelni arról, hogy végighazudták a kampányt.

Bizonyára tűkön ültek már a szimpatizánsai, mivel a Mindenki Magyarországa Mozgalom „visszaszámláló” posztokkal jelentkezett az elmúlt napokban. Most kiderült, mire készülnek Márki-Zay Péterék: Civil Nemzeti Konzultációt indítanak.

„Tesszük ezt azért, mert a Fidesz-KDNP kormány álkonzultációja a szankciókról azért született, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy végighazudták a kampányt, többszörösére emelték a gáz és a villany árát, csődbe és erkölcsi romlásba kormányozták az országot” – írják. – „Egyetlen kérdést sem szenteltek azonban annak, hogy saját intézkedéseikről, a gazdaságról, a társadalomról, vagy az emberek mindennapi életét érintő valóban fontos kérdésekről kikérjék az Önök véleményét.”

 
Márki-Zay Péter bokszol
Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook
 

 

Közleményükben hangsúlyozzák, hogy szeretnék eljuttatni a konzultáció eredményét „a Karmelitáig”, és rádöbbenteni a kormányt, hogy „nem lehet a végtelenségig csak a megtévesztésre, hazugságokra, a megosztásra építeni a politizálást.”

A kérdőív, amit itt lehet kitölteni, egyelőre online elérhető, de a mozgalom hamarosan az offline térben is jelen lesz: „az utcákon is, ahol pultjainknál a civilek, a választók fognak egymással konzultálni arról, hogy mi milyen új és emelkedő Magyarországot szeretnénk.”

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk