Elismerte a kormány, hogy Orbán és felesége honvédségi repülővel utaztak Rómába

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 20.

Belpol

A külügynek az elsőfokú ítélet szerint ki kell adnia, hogy mennyit fizetett ezért a kormányfő. 

A K-Monitor nevű korrupcióellenes civil szervezet által indított per során derült ki, hogy Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó honvédségi repülőgéppel utaztak 2021-ben Rómába. A bíróság elsőfokú ítélete szerint a külügyminisztériumnak kötelessége kiadni, hogy mennyit fizetett ezért a kormányfő – derült ki az RTL Híradóból. 

A külügy szerint Orbán az utazás költségeit tavaly szeptemberben személyesen fizette be a tárca pénztárába. A külügyminisztérium várhatóan fellebbez az ügyben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.