Elismerte a kormány, hogy Orbán és felesége honvédségi repülővel utaztak Rómába

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 20.

Belpol

A külügynek az elsőfokú ítélet szerint ki kell adnia, hogy mennyit fizetett ezért a kormányfő. 

A K-Monitor nevű korrupcióellenes civil szervezet által indított per során derült ki, hogy Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó honvédségi repülőgéppel utaztak 2021-ben Rómába. A bíróság elsőfokú ítélete szerint a külügyminisztériumnak kötelessége kiadni, hogy mennyit fizetett ezért a kormányfő – derült ki az RTL Híradóból. 

A külügy szerint Orbán az utazás költségeit tavaly szeptemberben személyesen fizette be a tárca pénztárába. A külügyminisztérium várhatóan fellebbez az ügyben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.