Újra Vágvölgyi B. András lesz a ferencvárosi lap főszerkesztője

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 20.

Belpol

Májusban menesztették a posztról, most visszahelyezik. 

Megerősítette a Media1-nek Vágvölgyi B. András, hogy a IX. kerületi lap szerdán megjelenő számát az ő vezetésével készítették. A munkaszerződése feltételeinek pontosítása, illetve a szerződés aláírása még folyamatban van. 

Mint ismert, májusban a kiadó önkormányzati cég vezetője kirúgta Vágvölgyit a 9 magazin éléről, amely döntés ellen Baranyi Krisztina polgármester tiltakozott, és kirúgta az érintett cég vezetőjét, viszont az MSZP és a DK Hoffman Györgyöt, Kálmán Olga férjét segítette a pozícióba. 

A Media1 értesülése szerint újabb fordulat, hogy a ferencvárosi önkormányzathoz tartozó kiadó augusztus végével új ügyvezetője, Bencsik Mária visszahelyezi Vágvölgyi B. Andrást a főszerkesztői pozícióba. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.