Újra Vágvölgyi B. András lesz a ferencvárosi lap főszerkesztője

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 20.

Belpol

Májusban menesztették a posztról, most visszahelyezik. 

Megerősítette a Media1-nek Vágvölgyi B. András, hogy a IX. kerületi lap szerdán megjelenő számát az ő vezetésével készítették. A munkaszerződése feltételeinek pontosítása, illetve a szerződés aláírása még folyamatban van. 

Mint ismert, májusban a kiadó önkormányzati cég vezetője kirúgta Vágvölgyit a 9 magazin éléről, amely döntés ellen Baranyi Krisztina polgármester tiltakozott, és kirúgta az érintett cég vezetőjét, viszont az MSZP és a DK Hoffman Györgyöt, Kálmán Olga férjét segítette a pozícióba. 

A Media1 értesülése szerint újabb fordulat, hogy a ferencvárosi önkormányzathoz tartozó kiadó augusztus végével új ügyvezetője, Bencsik Mária visszahelyezi Vágvölgyi B. Andrást a főszerkesztői pozícióba. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.