EU-s szóvívő az újabb propagandaplakátokról: „Hiszünk a magyar közvélemény intelligenciájában”

  • narancs.hu
  • 2023. november 20.

Belpol

Kincstári optimizmussal szemlélik a kormány újabb gyűlöletkampányát Brüsszelben.

Teljesen valótlannak nevezte a magyar nemzeti konzultáció kérdéseiben megfogalmazott állításokat Eric Mamer, az Európai Bizottság szóvivője,  és azt is hozzátette: a Bizottságot a konzultációba nem vonták be, ezekről a kérdésekről nem tárgyaltak velük, ezért nem is foglalkoznak vele - számolt be az Euronews.

Mamer arra is utalt, hogy Ursula von der Leyen elnököt – akinek az arcképe Alex Soros mellett szerepel az újabb kék plakátokon – nem foglalkoztatta túlzottan, hogy lejáratják. „A szemöldökét sem húzta fel” – fogalmazott, és megerősítette, hogy az elnök és Alex Soros között semmiféle kapcsolat nincs.

„Hiszünk a magyar közvélemény intelligenciájában, a tízmilló magyar nem csak Magyarországon, hanem egyben az EU-ban is él” – fogalmazott az optimista EU-s szóvívő.

Az év végi Nemzeti Konzultációban a magyar kormány azt terjeszti az EU-ról, hogy a Hamászt pénzeli, és migránsgettókkal riogatja a magyarokat a saját pénzükből.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk