Gálvölgyi János köszönetet mondott azoknak, akik aggódtak érte, és azoknak is, akik nem

  • narancs.hu
  • 2023. június 5.

Belpol

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt a kórházba kerülése óta Gálvölgyi János. 

„Szeretném megköszönni, de azt hiszem nem tudom annyira megköszönni, mint amennyire szeretném megköszönni azoknak, akik aggódtak értem. Szeretném azoknak is megköszönni, akik annyira nem aggódtak értem, mert velük együtt élünk” – mondta az RTL Klubnak Gálvölgyi János, aki először nyilatkozik azóta, hogy kórházba került. A csatorna Fókusz című esti műsorában tekinthető meg a teljes interjú. 

Mint ismert, május elején a mentő 50 perc alatt nem ért ki, ezért Gálvölgyi Jánost a lányai vitték kórházba, aki nehezen tudott lélegezni és mellébeszélt. Az eset után több vizsgálat is indult, egyebek mellett Pintér Sándor belügyminiszter is kezdeményezett egyet. A színész állapotát vélhetően egy összetett tüdő- és szívelégtelenség okozta. 

„Megpróbálom amennyire a tehetségemtől, meg az élettől telik, ezt még valamennyire meghálálni, amennyiben igényt tartanak rám” – fejezte ki háláját Gálvölgyi János az érte aggódóknak. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk