Gyöngyösi Márton lett a Jobbik új elnöke

  • narancs.hu
  • 2022. július 2.

Belpol

A június elején lemondott Jakab Péter után Gyöngyösi próbálkozhat a pártvezetéssel.

A mai napon a Jobbik Országos Kongresszusa a párt elnökévé választotta Göngyösi Mártont.

Gyöngyösi a hírt a közösségi oldalán tette közzé. A posztban megköszönte a a bizalmat a tagságnak, majd hozzátette, sok feladat áll előttük.

🔵 A mai napon a Jobbik Országos Kongresszusa nagy többséggel a párt elnökévé választott 🔵 Az első szó a köszöneté:...

Posted by Gyöngyösi Márton on Saturday, July 2, 2022

"A programomban reális célokat, világos gondolatokat és rendezett sorokat ígértem. A Jobbik egy nemzeti-konzervatív, az európai irány mellett elkötelezett párt marad, amely minden magyar embert képviselni kíván. Ehhez fogom tartani magam" - írta.

A Jobbik tisztújítására azért volt szükség, mert június elején az elnöki tisztségéről lemondott Jakab Péter. A tisztújításig Potocskáné Kőrösi Anita lett a párt ügyvezető elnöke. Gyöngyösi mellett Ander Balázs és Földi István indult a posztért.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk