Kocsis Máté határvadász testületért kiállt

Belpol

Nyitott ajtón kopogtat, hiszen Orbán már a tegnapi rádióinterjújában arról beszélt, hogy határvadász szervezetet kell létrehozni.

A szabadkai erdőben történteket kommentált a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebookon

Az esetről, amely során egy afgánokból és egy pakisztániakból álló csoport támadt egymásra, Kocsi azt írta: "Egyre durvul a helyzet a déli határnál: két migránscsoport fegyverekkel lőtte egymást hajnalban Szabadkánál, a hírek szerint halálos áldozatok is vannak."

A posztban kifejtette, hogy csak idén 100 ezernél többen próbáltak illegálisan Magyarországra lépni: "válogatott módszerekkel, hol alagutakon, hol létrán, hol kövekkel, hol fegyverrel".

"A katonák és a rendőrök állják a sarat, de a háború miatt nagy szükség lenne a munkájukra az ukrán határnál is. Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk!" - tette hozzá.

A határvadász testület forszírozása persze nem újdonság, hiszen arról éppen péntek reggeli rádióinterjújában beszélt Orbán Viktor, aki egyenesen azt mondta, hogy már kérte Pintér Sándort, hogy szervezzék meg a határvadász rendszer, amire két hónapot adott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk