Gyurcsány a kormánysajtónak: "Kicsi malackáim!"

  • narancs.hu
  • 2021. október 29.

Belpol

Érdeklődést váltott ki a kormányzati médiából, hogy repült haza Gyurcsány Szardíniáról.

"Édes tündérnokedlik nagyon vigyáznak rám. Egy pillanatra se veszik le rólam a szemüket, és mint aggódó édesanyák, izgalomba jönnek, ha nem tudják hol vagyok" - írta Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán a kormányzati médiáról.

A héten a DK elnökének egy vakbélműtét miatt meg kellett szakítania szardíniai nyaralását, a tervezettnél hamarabb érkeztek haza feleségével, Dobrev Klárával.

A bennfentes.net cikkére hivatkozva azonban a kormánypárti Origo azt írta, hogy "valami nem stimmel Gyurcsány váratlan hazarepülése körül." 

A "valami", pedig konkrétan az, hogy a kormányzati média kinyomozta: nincs közvetlen járat Szardínia és Budapest között. 

Gyurcsány erre közzétette beszállókártyáját, amiből kiderül, hogy bázeli átszállással repült Budapestre.

A DK elnöke a kormánypárti média cikkeit úgy értelmezi, hogy aggódnak érte. "Sok-sok cikkben osztják meg aggodalmaikat. Én nem értem félre. Tudom, hogy szeretnek. Kicsi malackáim, de jó, hogy vagytok!"

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk