Gyurcsány: „Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat”

  • narancs.hu
  • 2020. december 2.

Belpol

“Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?“

“Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?” – kezdi Facebook posztját Gyurcsány Ferenc a Szájer-botrány másnapján.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a botrány rávilágít a Fidesz álszent családpolitikájára.

“Melyikőtök gondolja még mindig azt, hogy belemásztok az emberek magánéletébe Istenre hivatkozva? Melyikőtök mer legközelebb a keresztény értékrendről papolni, miközben titkos luxuspartikon tivornyzáztok? Családbarát Fidesz, mi?” 

Megjegyzi, “Szájer férfiakkal közös, drogos partija” nem különösebben érdekelné önmagában. “De a nevezett ember írta az új, keresztény szellemiségűnek hívott Alaptörvényt.”

Gyurcsány szerint komoly probléma, hogy Szájer Józsefet „titkolt élete zsarolhatóvá tette. Zsarolhatta a Fidesz, Orbán, bármelyik nemzet titkosszolgálata.” A DK elnöke kiemelte: “Orbán hagyta, hogy egy zsarolható ember legyen a frontvonalban. Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat”. Szerinte ez a legnagyobb skandalum.

“A hazugság, a szemforgató erkölcstelenség, a zsarolhatóság csatornáján húztátok le hazánkat a semmi mocskába. Kiszolgáltatottá tettétek Magyarországot. A hazánkat” – értékeli a helyzetet Gyurcsány. “Nem a volt frakcióvezető csúszott, menekült az ereszcsatornán, hanem egy egész hatalmi elit teszi ezt folyamatosan, próbálva szabadulni a valóságtól: a mocsok sarával kentétek be hazánkat.

Nem keresztények, nem hazafiak vagytok. Primitív, hazug fajankók, akik azt hiszik nekik mindent szabad. Megszentségtelenítettétek a legszentebbet, a hazát. Közös hazánkat.”

 

(Facebook/Gyurcsány Ferenc)

Figyelmébe ajánljuk