Hangosan hallgatta a Fidesz-frakció közelében a Momentum aktivistája Magyar Péter interjúját, kimentek a rendőrök

  • narancs.hu
  • 2024. február 22.

Belpol

Két busznyian. Eljárás indult Szecsődi Andrea ellen. 

Szecsődi Andrea, a Momentum aktivistája Balatonalmádiban, a Fidesz-frakció ülésének helyszínén egy padon ülve, egyedül hallgatta Magyar Péter, Varga Judit volt férjének interjúját, amiért két busznyi rendőr érkezett ki és eljárás indítottak ellene – számolt be a párt. 

„Almádiba érkezett a fidesz frakció. Padon ültem egyedül. Barátok odébb beszélgettek. Ez állítólag gyülekezési törvénybe ütköző... Hangosan hallgattuk Magyar Péter beszédét a főtéren. Aztán együtt hallgattuk a rendőrséggel. Jöttek két busszal....” – írta bejegyzésében Szecsődi Andrea. 

Magyar Péter, Varga Judit volt férje, a Diákhitel Központ egykori vezérigazgatója februárban adott interjút a Partizánnak, melyben egyebek mellett azt mondta, Rogán Antalnak mennie kell. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk